Σχετικά Με Εμάς

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ | ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΝΑΞΙΩΤΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

Εκεί ο παππούς μας συνήθιζε να καλλιεργεί λαχανικά και κυρίως πατάτες Νάξου. Χρόνια αργότερα ο πατέρας μας καλλιέργησε αμπέλια φυτεύοντας μια μεγάλη ποικιλία σταφυλιών, τα οποία συνεχίζουμε να συντηρούμε με πολύ αγάπη και φροντίδα καθώς τώρα μοιραζόμαστε τα σταφύλια με τους επισκέπτες μας. Οι βίλες “Amodara” ξεπροβάλλουν μέσα από τη ναξιώτικη γη και γίνονται ένα με τη δική τους ιστορία, το φως, τα στοιχεία και το αεράκι που μας περιβάλλει. μπείτε σε ένα γαλήνιο κρησφύγετο αληθινής, ανεπιτήδευτης πολυτέλειας, που συνδυάζει το τοπικό πνεύμα της κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής με την υψηλή αισθητική και ζήστε την απαράμιλλη εμπειρία της ναξιώτικης φιλοξενίας και βιώστε την ουσία της αληθινής ναξιώτικης ζωής.

Οι πολυτελείς βίλες μας, Villa Bianca & Villa Pietra, είναι διακριτικά ενσωματωμένες στο φυσικό τους περιβάλλον στον Άγιο Προκόπιο, στο δυτικό τμήμα του νησιού. Περιτριγυρισμένες από εκπληκτική θέα 360°, αυτές οι βίλες ενσωματώνουν το μεγαλειώδες πνεύμα της Νάξου μαζί με το πάθος και την ενέργεια της φιλοξενίας μας.

Κομψά σχεδιασμένες, με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, οι βίλες μας αποπνέουν μια μοναδική κυκλαδίτικη γοητεία και χάρη. Διακοσμημένες σε μια κομψή ουδέτερη παλέτα και στολισμένες με φυσικά στοιχεία, όπως ξύλινα δοκάρια, φυσική πέτρα, ασβεστωμένους τοίχους και τολμηρές γεωμετρικές φόρμες.

Κάθε μία από τις δύο βίλες μας αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια και καλύπτουν έναν εσωτερικό χώρο 100 τετραγωνικών μέτρων και 180 τετραγωνικών μέτρων εξωτερικό χώρο με ιδιωτική πισίνα, κήπο και μεγάλη βεράντα. Κάθε βίλα μπορεί να φιλοξενήσει έως 6 ενήλικες και 2 παιδιά. Είναι επίσης ιδανικές για να νοικιαστούν και οι δύο από μεγαλύτερες ομάδες επισκεπτών (μέγιστο 12 ενήλικες και 4 παιδιά).

Οι βίλες προσφέρουν πολυτελείς ανέσεις, en-suite μπάνιο σε κάθε υπνοδωμάτιο, queen size κρεβάτια, τραπεζαρία και εξωτερική πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα.

Οι επισκέπτες μπορούν να βυθιστούν σε έναν από τους άνετους καναπέδες του ευρύχωρου υπαίθριου σκιερού καθιστικού, να χαλαρώσουν στα πλωτά κρεβάτια της πισίνας και να απολαύσουν τον ήλιο, να κολυμπήσουν ή απλά να καθίσουν και να θαυμάσουν την απαράμιλλη θέα στα βουνά του νησιού, τη λίμνη, τα χωριά, την περιβαλλοντικά προστατευόμενη περιοχή των άγριων βράχων, απολαμβάνοντας την ιδιωτικότητα στο γαλήνιο τοπίο.